Undervisning i løn

Bliv klogere på din og andres løn

Undervisning i løn

Bliv klogere på din og andres løn

dkls_mobil_7

Undervisning

Det er vigtigt at forstå løn - uanset om man er den der modtager lønnen, eller den der kører og udbetaler lønnen. Der tilbyder Dansk Løn Service for undervisning til skoler, netværksgrupper og virksomheder, som trækker på mere end 20 års erfaring indenfor lønservices og lønprocesser.

Skoler og Gymnasier

Hvordan læser og forstår man sin lønseddel, når man er ny på arbejdsmarkedet? Det svarer vi på, når Dansk Løn Service holder oplæg på skoler og gymnasier. Det er vigtigt for alle at forstå deres lønseddel - uanset om det er for et fritids-, studie- eller fuldtidsjob.

Vi bygger et fundament, hvor eleverne kommer til at forstå, at ikke alle lønsedler er ens. Vi kommer blandt andet ind på forskellige regler for beregning, satser og overenskomster.

Målet er, at eleverne går fra undervisningen med en bedre forståelse for løn.

Netværksgrupper

Hvad koster en medarbejder i gennemsnit - og hvad skal man huske, når man ansætter den første medarbejder og skal udbetale løn?

Når Dansk Løn Service er ude ved netværksgrupper, dykker vi dybere ned i de enkelte dele af lønprocessen. På den måde, klæder vi jer på, med en større forståelse for b.la. medarbejdernes løn, beregninger og overenskomster - så I har helt styr på det, næste gang der skal køres løn.

Ny viden i jeres virksomhed

Skal jeres lønbogholder eller medarbejderansvarlige have løftet deres kompetencer? Så hjælper vi I Dansk Løn Service jer gerne, med undervisning tilrettelagt efter jeres behov og ønsker. Dette kan omfatte alt fra den daglige lønbogføring til områder som ferieloven.

Ring mig op

Hør mere om, hvordan vi hjælper med at skabe øget bundlinje gennem optimerede lønprocesser.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op.

  • Ved indsendelse af denne formular accepterer du behandling af dine data jvf. vores privatlivspolitik.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Har du spørgsmål omkring undervisning?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas varius maximus diam eu tempus. Suspendisse consectetur ligula id mi feugiat fermentum. Nunc venenatis odio et odio pharetra.

Dansk Løn Service medarbejdere - løn administration
reddot

MED DANSK LØN SERVICE FÅR DU MASSER AF

TID TIL AT VÆRE DIG

MED DANSK LØN SERVICE FÅR DU MASSER AF

TID TIL AT VÆRE DIG

MED DANSK LØN SERVICE FÅR DU MASSER AF

TID TIL AT VÆRE DIG

Service er en del af vores navn

Du vil altid opleve tæt kontakt og nærvær, når du taler med vores dygtige lønkonsulenter. Det gør, at vi kan støtte og servicere jeres virksomheds ledere, håndtere medarbejderhenvendelser, og sørge for at henvendelser fra offentlige myndigheder bliver behandlet korrekt og til tiden.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale, hvor vi kan finde den bedste løsning til jeres virksomhed.

Rul til toppen