Tidsregistrering

Tidsregistrering

Dansk Løn Service - løn administration

Effektiv tidsregistrering er afgørende for en virksomheds produktivitet

Hos Dansk Løn Service tilbyder vi et brugervenligt tidsregistreringssystem, der gør det nemt for jer at registrere og måle jeres medarbejderes tidsforbrug. Med vores skræddersyede løsning får I et værdifuldt værktøj, der sparer jer tid og ressourcer.

Med vores tidsregistreringssystem behøver I ikke længere bruge unødvendige ressourcer på at administrere timeregistrering manuelt. Vi tager os af alt det hårde arbejde, så I kan fokusere på jeres kerneforretning. Vores erfarne konsulenter varetager alle funktioner indenfor komme-gå-fravær, flekstid, overtid, lønbehandling, opfølgning, rapportering og bemandingsplanlægning. I betaler kun for de ydelser, I har brug for i jeres virksomhed, og I kan være sikre på at få en effektiv og præcis tidsregistrering.

Med vores tidsregistreringssystem bliver registrering af komme-gå-fravær en leg for både jer og jeres medarbejdere. De kan nemt indtaste deres tidsregistrering direkte i systemet og følge med i deres feriesaldo og arbejdsplaner. Samtidig giver vores system lederne et hurtigt overblik over, hvem der er på arbejde, hvad de arbejder på, og hvem der er syge eller fraværende. Det skaber gennemsigtighed og effektivitet i arbejdsprocesserne.

Vi sørger også for, at tidsregistreringssystemet håndterer alle tidsafhængige genetillæg i forhold til overenskomster. Vores erfarne konsulenter kontrollerer desuden, om der er mulighed for refusioner ved sygdom, barsel eller andre forhold. På den måde sikrer vi, at I får alle de fordele, I er berettigede til, og at I undgår unødvendige omkostninger.

Ring mig op

Hør mere om, hvordan vi hjælper med at skabe øget bundlinje gennem optimerede lønprocesser.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op.

  • Ved indsendelse af denne formular accepterer du behandling af dine data jvf. vores privatlivspolitik.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Har du spørgsmål omkring tidsregistrering?

Er I interesseret i at lære mere om de mange muligheder, vores timeregistreringssystem tilbyder? Så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vores dedikerede team er klar til at besvare alle jeres spørgsmål og præsentere jer for alle fordelene ved at outsource jeres tidsregistrering til Dansk Løn Service.

Nem adgang til timerapporter og data

Tidsregistreringssystemet indeholder selvfølgelig standardrapporter og statistikker, som alle er tilgængelige for jer. I kan nemt få adgang til vigtige oplysninger og data, der kan hjælpe jer med at træffe informerede beslutninger. Med vores skræddersyede løsning får I en komplet pakke, der dækker alle jeres behov for tidsregistrering.

Vores dedikerede team er klar til at besvare alle jeres spørgsmål og præsentere jer for alle fordelene ved at outsource jeres tidsregistrering til Dansk Løn Service. Vi tilbyder en uforpligtende samtale, hvor vi kan se, hvordan vores skræddersyede løsning kan imødekomme netop jeres behov. Gør det effektivt, personligt og skræddersyet med Dansk Løn Service.

Dansk Løn Service medarbejdere - løn administration
reddot

MED DANSK LØN SERVICE FÅR DU MASSER AF

TID TIL AT VÆRE DIG

MED DANSK LØN SERVICE FÅR DU MASSER AF

TID TIL AT VÆRE DIG

MED DANSK LØN SERVICE FÅR DU MASSER AF

TID TIL AT VÆRE DIG

Service er en del af vores navn

Du vil altid opleve tæt kontakt og nærvær, når du taler med vores dygtige lønkonsulenter. Det gør, at vi kan støtte og servicere jeres virksomheds ledere, håndtere medarbejderhenvendelser, og sørge for at henvendelser fra offentlige myndigheder bliver behandlet korrekt og til tiden.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale, hvor vi kan finde den bedste løsning til jeres virksomhed.

Rul til toppen