Dansk Løn Service medarbejdere - løn administration

Det ekstra fra en lille virksomhed

Vi er en lille virksomhed, og for os er vores kunder lige så vigtige, som vi er for dem. Vi gør en dyd ud af at give vores kunder det lille ekstra, når de taler med os. Hos os er god service ikke noget, der koster ekstra – det er altid inkluderet i vores priser.

Vi har kompetente og engagerede medarbejdere

Vores virksomhed drives af vores engagerede medarbejdere, der er organiseret i effektive teams. Hos os er alle medarbejdere optimeret med ét formål for øje – nemlig at sikre korrekt og optimeret service til jeres virksomhed!

Tidslinje 

2002

Rie Elstrøm grundlægger Dansk Løn Service lidt udenfor Silkeborg. Ries vision var at skabe et lønbureau af høj kvalitet med god service og professionel håndtering af løn. Hun ønskede at skabe et lønservicebureau, og ikke bare et lønbureau.

2008

Dansk Løn Service er vokset, og flytter ud til en ejendom i industrikvarteret Knudlund i Them.

2019

Ries søn Nikolaj Elstrøm bliver en del af virksomheden, og han overtager året efter.

2021

Dansk Løn Service består af 7 ansatte, som ordner løn for både små, mellem og store virksomheder.  Nikolaj arbejder på at videreføre Dansk Løn Service i samme ånd som Rie.

2024

Dansk Løn Service er nu oppe på 9 medarbejdere og vækster år for år gennem outsourcing, implementering og konsulentopgaver. Vi oplever at kunderne vælger os pga. nærvær og tæt kontakt.

Det lille ekstra fra en lille virksomhed…

Da vi er en lille virksomhed, er vores kunder lige så vigtige for os, som vi er for dem. Vi gør en dyd ud af, at vores kunder oplever, at de får lidt ekstra, når de taler med os. Vi mener, at god service ikke bør koste ekstra, så derfor er det altid inkluderet i vores priser. Derudover anvender vi et rapportsystem med mulighed for en mere detaljeret lønadministration, der matcher jeres virksomheds reelle behov.

Virksomhedens drift varetages af vores engagerede medarbejdere, som er fordelt ud i mindre og effektive teams. Alle i virksomheden har ét for øje - nemlig at sikre jeres virksomhed korrekt og optimeret service!

Vores vision

Vores vision er at være det foretrukne lønbureau for små og mellemstore virksomheder. Vi ønsker at blive kendt for vores ekstraordinære gode service og for at være de bedste faglige sparringspartnere. Vi ønsker at være kundernes kollegaer.

Vores mission

Vores mission er at levere lønadministration af høj faglig kvalitet gennem god service og effektivitet, der letter jeres dagligdag.

Vores værdier

Kompetent vejledning. Fleksible indivduelle løsninger. Ansvarsfuld rådgivning. Serviceminded samarbejde. Altid løn til tiden - sikkert leveret.

Fordele ved at være kunde ved Dansk Løn Service

Udbytte ved at være kunde ved Dansk Løn Service

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe med at skabe en øget bundlinje gennem optimerede lønprocesser, så kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan også benytte vores beregner til at finde ud af, hvad omkostningerne er hos jer og om det giver mening at outsource jeres løn. Vi ser frem til at høre fra jer!

Dansk Løn Service medarbejdere - løn administration
Rul til toppen