Lønsystemer

Lønsystemer

Dansk Løn Service - løn administration

Hos Dansk Løn Service forstår vi, at der findes mange forskellige løn- og tidssystemer

Derfor arbejder vi ikke i ét fast system. Vi tilpasser os i stedet jeres behov ved at kunne arbejde i en række forskellige lønsystemer. På den måde kan vi skræddersy den bedste lønløsning til jer og sikre, at I ikke behøver at skifte lønsystem, når I overgår til os.

Vi ved, at det kan være en kompleks opgave at vælge det rette lønsystem. Derfor tilbyder vi altid rådgivning, hvor vores kompetente konsulenter vejleder jer i, hvilket system der er mest fordelagtigt med netop jeres behov. Vi analyserer jeres lønprocesser og vurderer, om der er mulighed for at optimere dem, så I kan spare tid og ressourcer på lønhåndtering.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til virksomheder i alle størrelser og dækker et bredt udvalg af lønsystemer.

Vi anbefaler:

  • Til større virksomheder, der har overenskomster og lokalaftaler at håndtere, anbefaler vi systemet Lessorløn, der effektivt styrer anciennitet og sikrer korrekt lønudbetaling.
  • Til mellemstore virksomheder, der har behov for at håndtere de mest gængse overenskomster, anbefaler vi systemet Zenegy. Med Zenegy får medarbejderne en tilhørende app, der er fyldt med brugervenlige funktioner, så de nemt kan administrere deres løn.
  • Mindre virksomheder kan drage fordel af vores brug af Danløn og Dataløn, der sikrer en effektiv og korrekt håndtering af lønnen.

Hvis du allerede bruger et andet system, skal du ikke bekymre dig. Vores erfarne team har ekspertise inden for en bred vifte af lønsystemer, og det er derfor intet problem at hjælpe dig med dine lønprocesser. Vi er altid klar til at lære nye systemer at kende, og vi udvider konstant vores kompetencer for at imødekomme vores kunders behov.

Hos Dansk Løn Service går vi op i at skabe en personlig og tæt kontakt med vores kunder. Vi forstår, at hver virksomhed er unik, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer præcist til jeres behov. Uanset om I er en stor, mellemstor eller mindre virksomhed, er vores kompetente rådgivere klar til at vejlede jer og finde den bedste lønløsning.

Ring mig op

Hør mere om, hvordan vi hjælper med at skabe øget bundlinje gennem optimerede lønprocesser.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op.

  • Ved indsendelse af denne formular accepterer du behandling af dine data jvf. vores privatlivspolitik.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Har du spørgsmål omkring lønsystemer?

Kontakt Dansk Løn Service i dag for en uforpligtende samtale om jeres behov og lønsystem. Vi ser frem til at hjælpe jer med at yde den bedste service og lette byrden af lønadministrationen i jeres virksomhed med det rette lønsystem.

Fordele

Her er nogle af fordelene ved at arbejde sammen med Dansk Løn Service

Ingen behov for at skifte lønsystem

Når I vælger at outsource jeres lønservice til os, behøver I ikke skifte jeres eksisterende lønsystem. Vi sørger for at integrere med jeres nuværende setup og optimere processerne, så I kan fortsætte med at bruge det system, I er vant til.

Optimering af lønprocesserne

Vores kompetente rådgivere arbejder ud fra en analytisk tilgang og vurderer, om jeres lønprocesser kan optimeres. Vi har fokus på at reducere jeres tidsforbrug og ressourcer i forbindelse med lønkørslen, så I kan bruge mindst mulig tid og fokusere på kerneopgaverne i jeres virksomhed.

Optimering af lønprocesserne

Vores kompetente rådgivere arbejder ud fra en analytisk tilgang og vurderer, om jeres lønprocesser kan optimeres. Vi har fokus på at reducere jeres tidsforbrug og ressourcer i forbindelse med lønkørslen, så I kan bruge mindst mulig tid og fokusere på kerneopgaverne i jeres virksomhed.

Fleksibilitet i læring og kompetencer

Hvis I allerede bruger et andet lønsystem, er det ikke noget problem. Vores rådgivere er erfarne og har stor erfaring med forskellige lønsystemer. Vi er ikke blege for at lære et nyt system at kende, da vi hele tiden udvider vores kompetencer inden for forskellige lønsystemer. Vi kan hjælpe jer uanset hvilket lønsystem I benytter og sikre en smidig overgang til vores lønservice.

Dansk Løn Service medarbejdere - løn administration
reddot

MED DANSK LØN SERVICE FÅR DU MASSER AF

TID TIL AT VÆRE DIG

MED DANSK LØN SERVICE FÅR DU MASSER AF

TID TIL AT VÆRE DIG

MED DANSK LØN SERVICE FÅR DU MASSER AF

TID TIL AT VÆRE DIG

Service er en del af vores navn

Du vil altid opleve tæt kontakt og nærvær, når du taler med vores dygtige lønkonsulenter. Det gør, at vi kan støtte og servicere jeres virksomheds ledere, håndtere medarbejderhenvendelser, og sørge for at henvendelser fra offentlige myndigheder bliver behandlet korrekt og til tiden.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale, hvor vi kan finde den bedste løsning til jeres virksomhed.

Rul til toppen