Lønbehandling handler ikke kun om tal

I dag er det blevet meget mere kompliceret at sidde med ansvaret for at lave løn i en virksomhed. Det skyldtes blandt andet lovændringer, og at den digitale platform udvikler sig hele tiden. Samtidig kommer der flere overenskomstmæssige tiltag, der gavner medarbejderen. Men de kan dog give udfordringer for den, der laver lønadministrationen. Derfor handler lønbehandling ikke længere kun om tal.

For rigtig mange brancher, som alle holder samfundshjulene i gang, er den administrative del af lønbehandlingen vokset. Den er vokset så meget, at det kan virke uoverskueligt og som noget bøvl. Derfor beslutter rigtig mange at lade systemerne tage over og ansætte nogen til at lave lønbehandlingen. I dag kræver det nemlig ikke kun en person, der er talkyndig. Vedkommende skal også have kompetencer indenfor områder som fritvalgskonto, pension, skat, diverse indberetninger, refusioner, feriepenge, overenskomster og meget mere. Al den viden kan være svært for en enkelt person at have overblikket over. Dette gælder særligt, hvis virksomheden har flere forskellige typer af ansatte.

Hvem har så ansvaret for lønnen?

Virksomheden, som ansætter nogen eller outsourcer deres lønadministration, kan dog ikke fralægge sig alt ansvaret. Det er stadig virksomheden, som har det endelige ansvar for, at lønnen er korrekt. Men derfor kan man selvfølgelig helgardere sig på de fleste områder ved at outsource lønadministrationen til et eksternt lønbureau, hvor de ansatte er eksperter på området.

Rigtig mange virksomheder, som manuelt holder styr på lønnen i et regneark, vil kunne opnå store besparelser på tid og økonomi ved at få et system, der håndterer lønbehandlingen automatisk.

Tillid er nøglen

Det kan være svært og følsomt at få andre til at lave sin virksomheds løn, og det kræver i høj grad tillid mellem virksomhed og lønbureau. Hos Dansk Løn Service får I en personlig lønkonsulent, som I altid kan kontakte og som vil have styr på jeres virksomhed og ansatte. Vi prioriterer en høj personlig service, og håber derigennem, at I kan føle jer trygge ved at lade os behandle jeres løn.

Ring mig op

Hør mere om, hvordan vi hjælper med at skabe øget bundlinje gennem optimerede lønprocesser.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op.

  • Ved indsendelse af denne formular accepterer du behandling af dine data jvf. vores privatlivspolitik.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Rul til toppen