Dansk Løn Service - løn administration

Interim-ydelser hos Dansk Løn Service

Vi tilbyder en række forskellige interim-ydelser. Læs mere om den enkelte service herunder.

Lej en lønvikar

Uanset om I har brug for midlertidig eller akut assistance, kan I leje en lønvikar hos os. Med en lønvikar fra Dansk Løn Service får I en specialist på lønområdet, som kender de fleste overenskomster. I får samtidig en lønvikar med analytisk stærk baggrund, der er grundig og struktureret omkring sin opgave. Vi laver en fleksibel aftale, hvor I kun betaler for de faktiske timer, som lønvikaren er hos jer.

Når I lejer en lønvikar, får I specialiserede kompetencer til at komme igennem perioder med spidsbelastning – eller til at lukke hullet i forbindelse med en opsigelse eller sygdom, indtil der er ansat en erstatning.

Så har I brug for assistance inden for lønområdet, fordi din lønbogholder har sagt op, eller I mangler hjælp i de nuværende afdelinger, så tøv ikke med at kontakte os, og vi giver et uforpligtende tilbud.

Lej en lønkonsulent

Hos Dansk Løn Service laver vi flere end 1.000 lønsedler om måneden, og kender derfor alt til processer, optimering og automatisering for at gøre lønadministration lettere og samtidig undgå fejl ved at slippe for manuelle indtastninger.

Ønsker I at få sparring, optimering og automatisering af jeres lønprocesser ? Så kan I booke en lønkonsulent hos Dansk Løn Service til at hjælpe jer med at gennemgå jeres lønprocesser.

Opsætning af nyt lønsystem

Står I overfor at skulle udskifte jeres nuværende lønsystem? Dette er en stor opgave, at administrere helt fra bunden. Vi hjælper jer hele vejen, fra i går i gang til i er kommet godt i mål.

Vi starter helt fra bunden og laver en grundig analyse af jeres lønadministration. På den måde får I det mest personaliserede lønsystem. Samtidig opsætter vi alt det automatik op, vi kan, så I slipper for at indtaste manuelle løndele og dermed undgår tastefejl.

Kender I ikke systemet i forvejen, hjælper vi jer også igennem de 2 første lønkørsler, så I er trygge i at lave lønnen selv fremover.

Ring mig op

Hør mere om, hvordan vi hjælper med at skabe øget bundlinje gennem optimerede lønprocesser.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op.

  • Ved indsendelse af denne formular accepterer du behandling af dine data jvf. vores privatlivspolitik.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Har du spørgsmål omkring interim?

Ønsker I at få sparring, optimering og automatisering af jeres lønprocesser ? Så kan I booke en lønkonsulent hos Dansk Løn Service til at hjælpe jer med at gennemgå jeres lønprocesser.

Dansk Løn Service medarbejdere - løn administration
reddot

MED DANSK LØN SERVICE FÅR DU MASSER AF

TID TIL AT VÆRE DIG

MED DANSK LØN SERVICE FÅR DU MASSER AF

TID TIL AT VÆRE DIG

MED DANSK LØN SERVICE FÅR DU MASSER AF

TID TIL AT VÆRE DIG

Service er en del af vores navn

Du vil altid opleve tæt kontakt og nærvær, når du taler med vores dygtige lønkonsulenter. Det gør, at vi kan støtte og servicere jeres virksomheds ledere, håndtere medarbejderhenvendelser, og sørge for at henvendelser fra offentlige myndigheder bliver behandlet korrekt og til tiden.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale, hvor vi kan finde den bedste løsning til jeres virksomhed.

Rul til toppen