BEREGNER: SÅ MEGET KOSTER DET AT FÅ LAVET LØN INTERNT I VIRKSOMHEDEN

BEREGNER: SÅ MEGET KOSTER DET AT FÅ LAVET LØN INTERNT I VIRKSOMHEDEN

Beregn prisen på din lønadministration

Ved du hvor meget du reelt betaler for din nuværende lønadministration? Beregn hvor meget det faktiske beløb er og find ud af om det kan betale sig at outsource.

"*" indikerer påkrævede felter

Hidden
Indtast et nummer fra 10000 til 70000.
Indtast et nummer fra 2 til 30.
Indtast et nummer fra 10 til 1000.
Samtykke*
Privatlivspolitik

Se Nikolaj forklare hvorfor din virksomhed bør overveje outsourcing

Kontakt Nikolaj i dag

Find ud af om outsourcing er noget for jer. Udfyld formularen og Nikolaj vender tilbage over mail eller telefon.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bør I overveje at outsource lønadministration?

Bliv klogere på dine fordele og dit udbytte

Fordele

I får en personlig lønkonsulent, som hver måned vil sidde med jeres løn og have styr på jeres systemer og aftaler. I vil derfor også altid komme til at tale med den samme medarbejder, og ikke blive kastet rundt mellem flere.

Om i er en lille, mellem eller stor virksomhed, kan vi ordne jeres løn, så den passer til jeres behov. Vi har erfaring med at administrere løn for alle typer af medarbejdere, og tilpasser vores service efter jeres behov. Hvis i har behov for service inden for andre områder end lønadministration, har vi også et udvalg af andre ydelser, bl.a. produktionsstyring og tidsregistrering.

Med mere end 20 års erfaring med lønadministration vil vi gerne kalde os for eksperter. Det er vores job at have styr på den nyeste lovgivning, overenskomster, skatteregler og alt andet inden for området.

Udbytte

Ved at outsource til Dansk Løn Service kan i være sikre på, at jeres medarbejdere får udbetalt den rigtige løn til den rigtige tid. Vi sørger for, at alle regler bliver overholdt, og holder jer orienteret, når vi opdager ændringer, som kan påvirke jeres virksomhed. I behøver derfor ikke at bekymre jer.

I er altid lige så vigtige for os, som vi er for jer. Når i vælger at outsource jeres lønafdeling til os, giver i os ansvaret for en del af jeres virksomhed. Jeres personlige lønkonsulent bliver derfor til en kollega, I kan spare med om alt, der handler om jeres løn.

Løn er ikke alles spidskompetence, men det er vores. Når i outsourcer jeres løn, frigiver I derfor ressourcer, som før blev brugt på løn, til aktiviteter, som rent faktisk giver værdi til jeres virksomhed. Det gør jer mere effektive og et øget fokus på jeres kerneforretning.

Vi hjælper virksomheder som...

Nikolaj full image-modified

Lad os tage en snak om din
virksomhed og jeres behov

Ring til Nikolaj på 87 57 23 05

Rul til toppen