Registrering af overtid & flekstid

I ønsket om at spare tid og ressourcer i den daglige drift, kan det anbefales, at din virksomhed lader medarbejderne registrere deres egen overtid i et smart og enkelt tidsadministrerende system. Med vores ekspertise og det skræddersyede system, kan hver medarbejder sikre, at enhver form for tidsregistrering sker med det samme.

Herudover vil de typiske fejl, der sker ved overbringelsen af informationer, mindskes, idet den enkelte medarbejder selv indtaster sin overtid, flekstid og hvad der ellers måtte være af tidselementer, der kræver daglig registrering. Samtidig vil dette ressourcebesparende modul give anledning til en større reliabilitet mellem medarbejderne og direktionen.

Flekstid skaber bedre arbejdsindsats

Hvad enten du allerede har indført flekstid i din virksomhed, eller blot overvejer det, kan det stærkt anbefales. Får medarbejderne en flekstidsordning, vil effekten vise en større arbejdsglæde og dermed en bedre arbejdsindsats.

Flekstid bør dog registreres, frem for at køre med de såkaldte ”skufferegnskaber”. Herved er det er muligt for virksomhedens ledelse at danne et præcist overblik over den enkelte medarbejders egentlige arbejdstid.

Med overtids- og flekstidsregistrering får virksomheden:

  • et bedre overblik over samtlige arbejdstimer
  • uddelegeret ansvar vedr. arbejdstid
  • korrekt registrering med det samme

Ring til os på tlf.: 8686 9383, hvis du ønsker at vide mere om vores lønservice samt registrering af overtid og flekstid.

Bliv kontaktet af Dansk Løn Service
Registrering af overtid & flextid